woensdag 29 januari 2014

Diepvries


en dan komt vrijdagmiddag de diepvries, hoera!!
opgeruimd dus, de vleor is weer zichtbaar.
Aad en ik kunnen altijd goed samen opruimen, we zijn allebei op ons eigen manier bezig en na een tijdeje kijken we om ons heen en dan ziet het er zo uit. 
Ik heb alle plankjes en kastjes leeggehaald en alles een nieuwe plek gegeven, alles wat uit de lades kwam moest ook overzichtelijk opgeruimd.
de kastjes heeft Aad daarna weer opgehangen.
inmiddels zag de werkplaats eruit alsof er een bom was ontploft, 
achter dit grijze wandjes staan onze grote accu's vier stuks. de kastjes ervoor hebben we ook even gedemonteerd omdat het expansievat van de waterleiding niet goed meer werkte. Aad heeft het ding gesloopt, er komt nu een nieuwe in de werkplaats bij de boiler.
maar aangezien we hebben besloten een vrieskast aan te schaffen, wat best handig is als we onderweg zijn, moest de ladenkast dus plaats vrij maken.
Al met al is alles van z'n plaats geweest, iets naar achteren gegaan, zodat de deur van de droger niet pal achter de trap van het vluchtluik zit. het werkblad heb ik donkerder gelakt. naast de koelkast komt nu de vrieskast.
in onze werkplaats, net achter de klapdeuren, staan onze wasmachine, droger en koelkast.daar naast stond een ladenkast met svhroeven bouten moeren enz.


Een reactie posten